Kadın Kız Bayan Erk...

esohbetim 11 Temmuz 2022, Pazartesi 0 639

Mastürbasyon Kadın Erkek Bayan ve Kızlar. Mastürbasyon Yapmak Zararlımı? Kadın Porno veya Seks Filmi İzlerken Genelde Mastürbasyon Yani Bilinen İsmiyle 31 Çeker. İlk sorumuzda haftada kaç kere mastürbasyon yaptıklarını sorduğumuz katılımcıların %33’ü -yani 27 bin civarı- iki defa cevabını veriyor. Hiç yapmayanların da oranı %18 yani biraz fazla gibi.

Aranızda katılan var mıydı bilmiyorum ama geçtiğimiz haftalarda size mastürbasyon alışkanlıklarıyla ilgili bir anket hazırlamıştım. Amacım, diğer insanlarla kendi mastürbasyon alışkanlıklarınızı karşılaştırmak, “başkası nasıl yapıyormuş acaba” merakını gidermekti.

İlk sorumuzda haftada kaç kere mastürbasyon yaptıklarını sorduğumuz katılımcıların %33'ü -yani 27 bin civarı- iki defa cevabını veriyor. Hiç yapmayanların da oranı %18 yani biraz fazla gibi.

Bir kere: %19

Her gün: %16

Günde en az iki kere: %6

Günde bir kere: %9

Ankete katılan gençlerin %63’ü mastürbasyon yaparken porno izlemeyi tercih ediyor.

Ankete katılan gençlerin %63'ü mastürbasyon yaparken porno izlemeyi tercih ediyor.

Erotik hikayeler ve çıplak fotoğrafların oranı çok az. Bir de hayal gücü var tabii. Pornodan sonra en çok tercih edilen birilerini hayallerinde canlandırmak. 🙂

Yaklaşık 57 bin kişi de -yani katılımların %77’si- işte mastürbasyon yapmaya yeltenmiyor, tercih etmiyor. %23’ü de işteyken çeşitli yerlerde mastürbasyon yapıyor.

Bu oranların aynısı spor salonlarındaki soyunma odalarında ve duşlarda da geçerli. Gençlerimiz insanların yoğun olduğu kendilerine ait kapalı yerlerde mastürbasyon yapmıyor.

Gençlerimiz mastürbasyon sırasında çeşitli oyuncaklardan da uzak duruyor. Ankete katılanların %85’i sadece ellerini/parmaklarını kullanıyor. Bu çok büyük bir oran.

Sadece oyuncaklar da değil, meyve ya da sebzeleri de kullanmaktan %93’ü uzak duruyor. Sadece %7’si kullanıyor.

Sürelere gelecek olursak: Gençlerin %32’sinin mastürbasyon süresi 10-15 dakika arasında değişiklik gösteriyor. Bu süreyi takip eden ise 5 dakika…

Kamera karşısında da yani biriyle telefondan ya da bilgisayardan görüntülü bir şekilde konuşurken %82’si daha önce hiç mastürbasyon yapmamış. Bundan sonra yaparlar mı bilemiyorum.

Mastürbasyon sırasında da %55’i meme uçlarına dokunmuyor. Vücutlarına dokunmaktan çekiniyorlar sanırım…

Biz her ne kadar çok zannetsek de çoğunluk yani %84’ü mastürbasyon yaparken hiç kimseye video göndermemiş. Gönderenlerin oranı da öyle çok çok az değil %16.

Mekan olarak da sanırım rahat olduğu için en çok yatak(%68) tercih ediliyor. Yataktan sonra duş ve tuvalet geliyor.

Gençlerin %50’si günün herhangi bir saatinde mastürbasyon yapıyor. Yatmadan önce yapanların oranı da %36.

Gençlerin %50'si günün herhangi bir saatinde mastürbasyon yapıyor. Yatmadan önce yapanların oranı da %36.

Gençlerin %27’si de günde en fazla 3 kere mastürbasyon yapıyor. %13’ü de 6 ya da daha fazla yapmayı tercih ediyor. Bu biraz fazla değil mi? 😂

Son olarak da gençlerin %84’ü hiç yakalanmamış. %16’sı da basılmış. Yakalandım diye çok üzülmeyin bence…

Türkiye‘deki gençlerin mastürbasyon haritası bu şekilde… Bu sonuçları nasıl

Sesli Mobil Kameralı Sohbet

Mobil Chat

Mobil chat, Mobil sohbet sitesi farklı tasarımları ile Türkiye ve Avrupa'nın kaliteli sohbet ağı'dır telefon sohbeti ile bedava üyeliksiz bir şekilde elit seviyeli Chat

Görüntülü Mobil chat

Türkiye'nin En Kaliteli Mobil Sesli Sohbet , Kameralı ve Görüntülü Chat Sitesi Esohbetim.Net

Sesli Mobil Chat

Andorid Tüm Telefon Tablet Masa üstü biLgisayar ile Girilir Canli Sesli görüntülü Mobil Chat Yapmanızı sağLar.